Колеги здравеите,закарах си колата днес при "маистор" и след час и половина ме извика да ми каже че паразитната ролка неиска се развие стига до средата някаде и спира да се върти,по негови преценки било опасно да се напъва да не се скъса болта че отива вече двигатела да се отваря.....Купил съм си части всичко имам незнам какво да правя кажете?,кво да правя тъпата ролка?Забравих да кажа Алфата ми е 146 1.4 16В .Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сериозен проблем....
Collapse
X
-
Е щом болтът се отвива донякъде, би трябвало с развъртане напред/назад да излезе... Аз поне така процедирам - отвиване половин оборот/завиване на четвърт.
Нека и някой друг да каже все пак.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеУточни за кой ремък става въпрос. Пистов? Ангренажен?
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЕ щом болтът се отвива донякъде, би трябвало с развъртане напред/назад да излезе... Аз поне така процедирам - отвиване половин оборот/завиване на четвърт.
Нека и някой друг да каже все пак.
Comment
-
Дано не съм прав, но ми звучи като накриво захапала резба.
Аз така почти си прецаках една резба на изпарителя на газовата. Останаха ми само 3 оборота резба
Comment
Comment